Bakdemo's en workshops

Tijdens al onze workshops is er koffie en water voorzien. Alles wat afgebakken wordt neemt u mee naar huis samen met een uitgebreid receptenboekje.

*Start to bake (les 1 basis wit en bruin) op 30/01 (nog plaats) of 02/02: € 30 (nog plaats)
*Start to bake (les 2 zuurdesem + speciaalbroden) op 13/02 (nog plaats) of 16/02: € 30 (volzet)
*Start to bake (les 3 luxedegen: rozijnenbrood, sandwiches,...) op 27/02 (nog plaats) of 02/03: € 30 (volzet)

==> Wanneer u zich inschrijft voor alle "Start to bake" lessen betaalt u € 75 .

*Gerezen bladerdeeg (koffiekoeken) + bloem van de maand op 20/03 (nog plaats) of 23/03 (volzet): € 40

*Pain à la greque, tarte tatin, appelstrudel + bloem van de maand op 03/04 (volzet) of 06/04 (volzet): € 40

*Droog gebak (op basis van cake, kaas en fruit) + bloem van de maand op 17/04 (nog plaats) of 20/04 (nog plaats): € 40

*Dessertkoekjes (rochers, kattentongen,...) + bloem van de maand op 08/05 (volzet) of 11/05 (volzet): € 40

*Soezenbeslag (soezen, e-clairs, zwaantjes,...) + bloem van de maand op 22/05 (nog plaats) of 25/05 (nog plaats): € 40

*Brokkeldeeg/kruimeldeeg (quiches, Pastéis de Belém) + bloem van de maand op 05/06 (nog plaats)of 08/06 (nog plaats): € 40

Bij inschrijving voor min. 2 workshops uit bovenstaande lijst ontvangt u een kortingsbon van € 5 te besteden aan bakproducten. Vanaf 3 workshops ontvangt u een bon van € 7,50.

Inschrijven via info@agrowittevrongel.be

Tot dan!

Opendeurweekend

In het weekend van 15,16 & 17 maart 2019 zijn er opnieuw onze jaarlijkse opendeurdagen met tal van acties en activiteiten. Kom zeker langs en ontdek wat wij u kunnen bieden!

·

Bewaren