De verzending van onze pakketten verloopt via BPost. De tarieven worden bepaald door het bestelde gewicht volgens volgende staffel (exclusief btw):

0-2  kg: € 4,98
2-10 kg: € 5,16
10-23 kg: € 7,10

U kan maximaal bestellen tot 23 kg en enkel bakproducten (geen diepvriesproducten). Besteld u meer dan 23 kg dan wordt dit automatisch aanvaard als afhaling. De levertermijn is tussen de 2-4 werkdagen.

Verzending naar België en Nederland is standaard mogelijk. Pas wanneer alle producten voorradig zijn, versturen we een bestelling. In de webshop staat steeds weergegeven of het artikel voorradig is en dus onmiddellijk kunnen verstuurd worden. Bestel je een artikel dat niet voorradig, dan versturen we jouw bestelling na levering van de ontbrekende artikelen. Indien dit enkele dagen zal duren, ontvang je een email om je hiervan op de hoogte te brengen.

We voeren het stockbeheer zo goed mogelijk uit. Toch kan het dat de aangeboden informatie onvolledig, foutief of niet up-to-date is. Mocht dit zo zijn bij een artikel door jou besteld, dan word je hiervan zo snel mogelijk op de hoogte gebracht.

Wat de levering betreft kun je bij het afronden van je bestelling aangeven welke leveringsmethode je verkiest of wenst af te halen. Bij de leveringsmethode wordt steeds de prijs vermeld op basis van je bestelling. Het gewicht van je bestelling bepaalt de verzendkosten. Er wordt verzonden tot 23 kg. Indien u meer dan 23 kg besteld of producten die we niet verzenden komt dit automatisch op verzending gratis met als vervoerder “agrowittevrongel” wat betekent dat u dit enkel kan afhalen in de winkel.

Verzending naar België

U kan kiezen tussen volgende opties:
– Verzending naar huis
-- Verzending naar ander leveradres
– Je kunt je bestelling afhalen bij ons in de zaak Wittevrongel , Oostveldstraat 332, Eeklo (gratis).

Verzending naar Nederland

Deze tarieven (exclusief btw) worden ook bepaald door het gewicht. Volgens volgende staffel:

0-2 kg: € 8,20
2-10 kg: € 8,75
10-23 kg:  € 9,86

Check je gegevens bij het afronden op correctheid

Wanneer een pakket niet kan worden afgeleverd ten gevolge van de opgave van een foutief of onvolledig adres door de koper, en het pakket komt retour kunnen we dit opnieuw versturen mits de nieuwe verzendkosten ten laste zijn van de koper.